JARNÍ DIVOKÁ PŘÍRODA S FERMENTACÍ V KUCHYNI – celodenní kurz

Datum akce: 6.4.2024
Čas akce: 10:00
Rovensko

Budeme ochutnávat, fermentovat a vařit. Vyzkoušíme hlívu fermentovanou několika způsoby, zeleninu dipy, salsy, zeleninu, nápoje.
Z přírody ochutnáme jarní smrkové výhonky, jarní divoké bylinky, limonádu, koláč a další dobroty. Uvaříme si oběd a zároveň si budeme povídat o bylinkách. Jako bonus si vyzkoušíte naložit vlastní fermentovanou zeleninu. Všechny recepty budou sepsány ve skriptech. Nezapomeňte si vzít s sebou sklenice, protože vše co nesníte si odnesete domů. Každý workshop je jedinečný, nabíjející neskutečnou energií, uspořádán dle ročního období. Na každém workshopu ochutnáváme a vaříme pokrmy z divokých bylin rostoucích v daném období.